Onze diensten 

Al meer dan 20 jaar verzorgt JP Haarlem full service meubelbezorgingen in de Benelux.
JP Haarlem staat voor aandacht, vakkundigheid en flexibiliteit: wij denken mee met u en uw klant.
Zo kunt u zich concentreren op hetgeen u goed in bent, en zorgen wij voor de rest.

Meubeldistributie & Fulfilment

Het transport van uw meubelen van A tot Z in veilige handen.

JP Haarlem verzorgt het gehele logistieke proces van uw verkoop. Uw meubelen kunnen direct door de leverancier aangeleverd worden in één van onze drie magazijnen in Haarlem, Tilburg of Sint-Niklaas (België). Vanuit deze locaties bezorgen wij op iedere gewenste locatie bij uw klant, uw eigen magazijn of showroom. Daarbij dragen wij ook zorg voor het retourproces en het ophalen en recyclen van oude meubelen.

Full Service Bezorging

Uw meubelen netjes uitgepakt, gemonteerd en opgeruimd bij uw klant

Een bezorging van JP Haarlem gaat verder dan enkel het vervoer. De bezorging van meubelen vraagt aandacht, precisie en vakkundigheid. Dit begint reeds bij de aanname van het stuk vanuit de leverancier en eindigt pas wanneer uw meubelstuk gemonteerd en op de juiste plek bij uw klant in huis staat. De meeste bezorgingen worden daarom gedaan door twee meubelbezorgers en met uiterste zorg voor het meubelstuk en de wensen en inboedel van uw klant. Altijd met beschermend kleed en vilt, of zelfs in de vorm van white glove deliveries.

Montage & Installatie

Wij werken met gecertificeerde meubelmakers en monteurs

Onze meubelbezorgers worden opgeleid om montages en installaties te verzorgen. Zo kan iedere (buffet)kast, bed, tafel of bank bij uw klant volledig gemonteerd afgeleverd worden. Voor specifieke montages en installaties van hoogwaardige designmeubelen hebben we gespecialiseerde meubelmakers en monteurs in huis.

Complexe Bezorgingen

Voor iedere situatie een passende oplossing

Woningen zijn er in alle soorten en maten en hoewel we veel van het logistieke proces kunnen automatiseren, blijft de bezorging van een meubelstuk in een woning mensenwerk. Uiteraard beschikt JP Haarlem over alle mogelijke hulpmiddelen die noodzakelijk zijn om de bezorging tot een succes te maken. Of dat nu gaat om een bezorging met behulp van takel, verhuislift, ladder of met meer dan twee personen. De inschatting hoe het beste te bezorgen, kan alleen gemaakt worden met de juiste expertise. JP Haarlem beschikt al jaren over deze expertise en weet daarom adequaat te handelen indien een situatie daarom vraagt. Bijvoorbeeld als een raam of deur gedemonteerd dient te worden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of een offerte opvragen?

Onze accountmanagers staan u graag te woord Neem contact op